[display-posts include_excerpt=”true” category=”weekmenus” posts_per_page=”-1″ image_size=”large” wrapper=”div”]

21 gedachten over “Weekmenu’s

 1. loes

  Knopje om alles uit te printen.. Wil het zo graag in boek vorm.

 2. Hes

  Ik wil graag beginnen maar ik heb geen idee waar te beginnen. Enige hulp zou heel fijn zijn

 3. Fimmy-Ann

  Hoeveel gram sperziebonen mag je want 3,8 per 100 gram en ik eet altijd een heel blik ,dus dan blijven er te weinig khd over

 4. Jaan

  Als ik goed lees hoef ik niks tewegen of te telen.
  Als ik de week menu volg ?
  En mag je ook 2 keer het zelfde avond eten eten ?

 5. Fonneke

  Ik ben me nu al dagen aan het ‘inlezen’ het ziet er allemaal fantastisch uit! En heb een paar gerechten geprobeerd, verrukkelijk!! Dit is de eerste keer dat ik moet afvallen en weet dus niks. Maar wat ik mis Is wat en hoeveel ik mag drinken.( melk, karnemelk ??) En mag ik ’s avonds ook ‘tussendoortjes. En ik begrijp uit de beschrijving ook niet goed uit hoeveel een tussendoortje bestaat.

 6. Tiny

  Net 1 weekje begonnen en het bevalt goed. Ben nog niet veel afgevallen maar ik ben ook niet zo’n weger. Het eten van de gobento site is lekker. Vraagje: zijn de hoeveelheden genoemd bij de recepten voor 1 persoon? Ik vind het nogal veel.

 7. Ineke van Oudheusden

  Dan kun je iets minder nemen. Het is voor 1 persoon, maar wel gemiddeld. De meesten zijn gewend veel te eten. Als je minder eet, kan dat hier ook gerust. We van alles iets minder, en niet van 1 voedingsgroep.

 8. Karin

  Ik heb alle 8 weekmenu’s gehad en heb zitten smullen! Bedankt voor alle lekkere recepten! Jammer dat er niet nog meer lekkere tips zijn 😉

 9. Matthijs de Leeuw Bericht auteur

  Melk en karnemelk drink je niet. Kijk maar op de achterkant van de verpakking bij de koolhydraten… te veel 😉 Tussendoortjes gewoon zo min mogelijk.

 10. marnuho

  week 1 heb ik nu af gerond en ben 1.5 kilo af gevallen . Nu nog 4 kilo .

 11. Rosita

  Ben nu vier kilo kwijt in twee week. Ben trots op mezelf, en op deze site. Blijf lekker gewoon zoals je bent

 12. thea belde

  kan ik mij ook hier inschrijven ? moet ook op dieet ook koolhydraatarm van de huisdokter en door mijn bloedwaarden die vandaag gehoord heb vn de dokter

 13. Karin

  Hoi hoi, heeft er toevallig iemand een totaallijst aan boodschappen per week gemaakt?

 14. Saskia

  Allereerst mijn complimenten voor al jullie werk, zodat we overzichtelijke weekschema’s hebben, inclusief heerlijke recepten en voedingswaarde!

  Ik merk alleen dat ik per dag voldoende khd en kcal binnenkrijg, maar te weinig vetten en eiwitten…is dit erg? En als dat erg Is, hoe kan ik het dan aanvullen, zonder over het aantal khd en kcal te gaan?

  Alvast bedankt voor de reactie!

 15. Matthijs de Leeuw Bericht auteur

  Dan volg je de weekmenu’s niet. Dat is overigens niet heel erg. Pas als je merkt dat er geen resultaat komt moet je beter op gaan letten.

Geef een reactie