Gobento recepten

Rode linzensoep

Rode linzensoep

Ter inspiratie post ik hier regelmatig recepten, gewoon wat ik zelf thuis klaarmaak of gezonde lekkere recepten die ik tegen kom. Een bentobox kan je ook erg goed gebruiken als je bepaalde diëten volgt, daarom laat ik je kiezen uit drie verschillende eet wijzes. Ik hoop dat het makkelijker voor jou wordt om lekker en gezond te eten, eventueel wat af te vallen. Veel lees en eet plezier op mijn blog.

Koolhydraatarm

Als je wilt afvallen zijn er allerlei mogelijkheden, je kan sonja bakkeren, niets meer eten, als een gek gaan sporten… Hebben we vast allemaal wel eens geprobeerd. Voor mij en vele anderen werkt koolhydraatarm het beste. Je kan hier meer vinden over koolhydraatarm en -beperkt eten. Als je het nog nooit gedaan hebt dan kan je het maar beter wel lezen om teleurstellingen te voorkomen. Wil je naar de recepten? Klik hier!

Kipfilet met spitskool

Kipfilet met spitskool

Koolhydraat beperkt

Na een dieet moet je natuurlijk niet weer gewoon verder gaan zoals je dat eerst deed, dan ontplof je. Zelf ben ik de 30 al een tijdje gepasseerd en dan is het niet meer zoals vroeger dat je een dun sprietje blijft ongeacht wat je eet. Ook kunnen sommige medicijnen het je niet makkelijker maken. Om jezelf in balans te houden kan je koolhydraat beperkt eten. Met een paar eenvoudige aanpassingen in je eetgewoontes en met wat lekkere recepten is het goed te doen. Lees hier de recepten!

Gewoon lekker

Je hoeft natuurlijk niet op dieet te zijn om een bentobox te vullen. Daarom wil ik ook graag gewoon lekkere recepten posten. Natuurlijk wel gezond! Klik!

En nog meer

In mijn blog wil ik meer vertellen over ingrediënten, handige tips, diëten en voeding. Kom kijken!

6 Comments

 • Dineke

  15 mei 2017 at 10:19

  Goedemorgen
  Kan ik hier alle recepten vinden die in de week menu’s staan er staan producten bij die ik nog nooit gebruikt heb.
  Alvast bedankt
  Groetjes Dineke

 • Ineke van Oudheusden

  18 mei 2017 at 15:23

  Ja, onder het kopje recepten kun je de recepten vinden, onder het kopje weekmenus de weekmenus en op de beginnen pagina alles over beginnen: http://www.gobento.nl/beginnen

 • Katie

  23 mei 2017 at 20:04

  Hai,

  ff mijn mening, wat hebben jullie een geweldige website en wat SUPER dat jullie alles eropzetten van menu ’s boodschappenlijstje zo overzichtelijk alles echt toppppppppp

 • Carmen

  31 mei 2017 at 09:36

  Beste Gobento-ers,

  Misschien is het een vraag die hier niet thuis hoort, maar ik heb er al op geprobeerd te googlen maar krijg geen antwoord op mijn vraag. Ik ben druk bezig met het inlezen om a.s. maandag met koolhydraat arm eten te starten. Alleen heb ik meteen een uitdaging, mijn ouders zijn 45 jaar getrouwd en wij gaan naar een Roompot verblijf in Duitsland en dat is all inclusief. Dit weekend wil ik zo goed mogelijk doorkomen maar ik weet niet wat mij daar qua eten te wachten staat en denk dat ik dan uit ketose kan raken is dit ernstig? Mag je in en uit Ketose raken? Hebben jullie tips voor mij om met dit soort situaties om te gaan?

  Geweldige site en alvast bedankt voor uw antwoord
  Carmen

 • Marjolein

  21 juni 2017 at 09:04

  Daar ben ik het eerlijk gezegd helemaal mee eens.

  Ga zo door!

 • Matthijs de Leeuw

  3 juli 2017 at 20:04

  Goed de beginnen pagina lezen en aan de hand van de informatie de juiste dingen kiezen.

Leave a comment