Deze lijst hoort bij weekmenu 8

Dag 1

  • Zuivel: 50 gram roomkaas
  • Groente: 1 tomaat – 2 blaadjes ijsbergsla – 100 gram sla – ½ aubergine – 50 gram snoeptomaatjes – ½ kleine bloemkool – 1 venkel – handje rucola
  • Vlees: 4 à 5 plakken ham – 1 kipfilet – 1 ongepaneerde varkens- of kipschnitzel – 1 braadworstje
  • Houdbaar: 10 kappertjes – 1 eetlepel pijnboompitjes – 100 ml droge witte wijn – cocktailprikkers

Dag 2

  • Zuivel: 3 eieren
  • Groente: 100 gram taugé – eventueel 1 lente-uitje – 100 gram sla – 75 gram komkommer – 1/3 aubergine – 1 1/3 grote tomaat – 1/3 pompoen
  • Vlees: 100 gram rauwe ham – 100 gram rundergehakt
  • Vis: 1 blikje tonijn
  • Houdbaar: 1 tl sesamolie

Dag 3

  • Zuivel: 100 gram Griekse yoghurt – 2 eieren – 1 bol mozzarella
  • Fruit: 3 kleine aardbeien of paar blauwe bessen
  • Groente: 50 gram spinazie – 25 gram rucola – 2 grote koolbladeren – 200 gram prei
  • Vlees: 1 kipfilet
  • Vis: 75 gram gerookte zalm
  • Houdbaar: 150 ml kokosmelk

Dag 4

  • Zuivel: 110 gram Griekse yoghurt – eventueel 1 gekookt ei
  • Fruit: 1 takje rode bessen – 1 aardbei – 2 frambozen
  • Groente: ¼ koolraap – eventueel wat groene asperges – 100 gram gemengde sla – 1 prei
  • Vlees: 60 gram ham
  • Vis: 1 moot zalm
  • Houdbaar: 1 ½ zure of Kesbeke augurk

Dag 5

  • Zuivel: ½ bol mozzarella – 1 ei
  • Fruit: ½ limoen
  • Groente: 1 tomaat – basilicum – ½ kleine pompoen – 100 gram slamelange – ½ rijpe avocado – 200 gram bloemkool
  • Vlees: 75 gram rauwe ham – 1 kipfilet
  • Houdbaar: 25 gram spekknabbels – ½ handje macadamianoten

Dag 6

  • Zuivel: 3 eieren – 50 gram roomkaas – 2 plakken kaas
  • Groente: ¼ paprika of tomaat – ¼ stronk broccoli – eventueel 1 handje taugé – 175 gram bloemkool – ½ gele paprika – 1 prei – eventueel een beetje babymais – ½ avocado
  • Vlees: 2 plakken ham of salami – 50 gram vlees naar keuze
  • Houdbaar: bakpoeder – 1 el groene pesto – 50 ml kokosmelk

Dag 7

  • Fruit: eventueel 3 aardbeitjes
  • Groente: 1 stronk witlof – 200 gram groente naar keuze zoals pompoen/koolraap/knolselderij
  • Vlees: 50 gram ham – stukje vlees naar keuze
  • Houdbaar: ongezoete amandel- of sojamelk – 28 gram eiwitpoeder – 3 blaadjes gelatine

Extra

  • 3 eieren – 28 gram gelatinepoeder – 80 gram erythritol – 1 theelepel cream of tartar – zoetstof – vanillestokje – 1 eetlepel kokosmeel

Standaard

  • olijfolie – room – mosterd – Kikkoman sojasaus – uien – mayonaise – knoflook – runderbouillon – zoetstof – citroensap – bouillonblokjes

Kruiden en specerijen

  • Vers: bieslook – koriander
  • Gedroogd: paprikapoeder – chilipoeder – tijm – kaneel – nootmuskaat – piment – gemberpoeder – dille – rotikruiden – knoflookpoeder – uienpoeder – komijnpoeder – oregano – curry madras of kerriepoeder – kummel- of karwijzaad – Mexicaanse kruiden