Blanco weekmenu

Blanco Weekmenu
Blanco Weekmenu

Blanco Weekmenu

Vanaf nu kan je zelf een selectie van de recepten maken, misschien is het handig om dit plaatje hierboven af te drukken en dan zelf in te vullen wat je eet, handig voor de boodschappen.

Recepten van de week

Deze week nog wel 3 nieuwe menu’s die je kan vinden bij de recepten.

Gerookte kalkoen salade
Entrecote met bloemkool
Cheddarpasta

Vanaf nu stuur ik iedere maand een mailing rond met weetjes en aanvullende recepten. Ik zelf wissel een beetje af met al eerder gemaakte recepten en af en toe proberen we wat nieuws. Eerst maar eens lekker van de vrije dagen genieten, in het zonnetje liggen en van een vakantie genieten.

6 gedachten over “Blanco weekmenu

 1. Monique

  Ik ben toevallig op jullie site beland na ook zovele diƫten te hebben doorgespit for the best of all worlds en ik vind deze site geweldig! Het wordt een feestje om met deze gerechten af te vallen. Thanxx a million.

 2. Marian

  Hallo, ik volg met veel plezier jullie week menu’s en ben e heel blij mee hoewel in Spanje niet alles te koop is. Ik heb me ook ingeschreven voorbjullie mail maar helaas krijg ik hem nooit. Zijn jullie daarmee gestopt?

  Chapeau voor al jullie werk. Dank je wel

  Marian

 3. Patricia

  Hoe hou ik de Kha bij? En wil ook graag beginnen. Moet je betalen voor de week menu’s. Kortom hoe werkt het en hoe begin ik?

 4. Ria Niesten

  ik heb de heerlijke menu,s gevolgd. Bij 8 houd het op kan ik ergens anders verder gaan?

Reacties zijn gesloten.